İçkiye 'hap atma' modası geri döndü

Hepsi Tatilde

Grup Hepsi Fan Sitesi. Hepsi Grubu sevenlerin buluşma noktası.

Geri Git   Grup Hepsi Fan > Hayatın İçinden > Bayanlara Özel

Üye Ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle
Eski 01-11-2012, 03:08 PM
Hepsi Fan Hepsi Fan şuanda Çevrimdışıdır.
Tecrübeli Üye

Ettiği Teşekkür: 0
1 Mesajına 1 Teşekkür Edildi
İtibar Gücü: 3
Hepsi Fan is on a distinguished road

İçkiye 'hap atma' modası geri döndü

Cadde'deki Hayalet

Gece gezmelerine başladığım ilk günden beri annemin arkamdan sıraladığı cümle dizisi hiç değişmedi. “Kızım yanında kimler olduğuna dikkat et, tanımadığın kişilerle aynı grupta bulunma, maazallah içkine bir şey atarlar!” Bu sözler size de tanıdık geliyor mu? Annemin bu dediklerine hep güler “Nuri Alço’nun gazoz dönemi bitti artık, devir değişti. Ne içkisi, ne hapı?” diye hafife alırdım. Ama Allah şahidim olsun ki bir arkadaşımın başına gelenlerden sonra annemin en ‘gerçekleşmesi imkansız’ bulduğum cümlesini bile kulağıma küpe yapacağım.

Arkadaşım İstanbul’un en popüler kulüplerinden birinde arkadaşlarıyla eğlenirken; gruba ‘tanımadığı biri’ katılıyor ve yaklaşıp kendisiyle muhabbet etmeye çalışıyor. Devamını aynen şöyle anlattı: “Çocuğa yüz vermedim, orada sadece bir kadeh içki içtim ve o içkiden sonrasını hatırlamıyorum. Kendime geldiğimde ertesi gün olmuştu, evimdeydim ve bir çok eşyam çalınmıştı.”

Annenin sözünü dinle!
Arkadaşım işin peşini bırakmadı, kendisine mekandan gruptaki o ‘tanımadığı kişi’yle ayrıldığını söylediler, tabi evi soyanın da aynı kişi olduğu ortaya çıktı ve yüksek ihtimalle içkisine bir şey atmıştı. Zira kendisi şişe şişe içse bile kontrolünü kaybetmeyen bir bünyeye sahip! Yine dua etsin bizimki bu olayı ucuz atlattı, başına çok daha kötü şeyler gelebilirdi.

Not 1: Demek ki etrafta hâlâ ‘Nuri Alço karakterini’ aratmayan manyaklar var. Herkes yediğine içtiğine dikkat etsin!
Not 2: Bu anne milleti bize en absürd gelen konularda bile eninde sonunda haklı çıkıyor. En iyisi ananızı dinleyin!
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları